Bryllupskage


Skal du giftes, og vil du have en uovertruffen bryllupskage, der både forkæler smagsløg og øjne hos gæster og brudepar? Hos Bageriet Ingeborg har vi lang erfaring med at lave bryllupskager, der bidrager til en uforglemmelig fest. Vi forstår med sandhed, at en sådan dag ikke kan gøres om, hvorfor vi altid gør vores absolut ypperste for at levere en kage, der imødekommer alle jeres ønsker og overgår alle jeres forventninger.

 

Særlige bryllupskager til store dage

En bryllupskage bør være en velsmagende oplevelse, der også er æstetisk smuk i tråd med resten af jeres bryllup. Med en kage fra vores bageri, får I en personlig bryllupskage, der er designet efter jeres ønsker - helt ned til mindste detalje. I bestemmer altså selv, om kagen skal være traditionel eller moderne, stilfuld eller humoristisk, rå eller romantisk. Bryllupskagerne laves af vores tre konditorer, som bl.a. har været på særlige kurser på Odense Marcipanfabrik. Vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed. Vi har en masse gode idéer til personlige kager, hvis vi blot får lov at høre mere om jer. Derfor inviterer vi også gerne på et møde, så vi sammen kan finde frem til den perfekte bryllupskage.

 

Vil du vide mere?

Ring gerne på telefon 98 93 50 45, hvis du vil vide mere om vores bryllupskager, eller hvis I vil aftale en tid til bryllupskagesmagning. Fra vores bagerier i Sindal og Vrå har vi længe lavet kager til glade brudepar i Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og omegn. Vi glæder os til at bidrage til en helt vidunderlig og uforglemmelig dag og bryllupsfest!

03. februar 2018

2 15 3

Fastelavn....Har du prøvet vores fastelavnboller med fløde? De fås i forskellige smagsvarianter og alle er superlækre 😋

30. januar 2018

3 12 0

Nu er det snart fastelavn og vi har bagt årets fastelavnstærte med lækker smag af karamel. 😋 Tærten koster 54,- kr.

26. januar 2018

44 17 8

Vi søger en ungarbejder til vores butik i Sindal ! Går du på Sindal Skole og er min. 15 år? Er du frisk, glad, sød og smilende og ikke …

Top