Bageri i Sindal og Vrå | Bageriet Ingeborg

Om bageriet


Bageriet Ingeborg er i dag ejet af Bettina og Tommy Thybo Carlsen, der siden 2005 har leveret den bedste kvalitet inden for brød og kager, og har to bagerier i hhv. Sindal og Vrå.

Bageri Ingeborg har eksisteret siden 1934, hvor Ingeborg dengang stod for bageriet. Mange år er gået men holdningen er den samme som oprindelig: Vi ved, hvordan man laver godt brød, og vi ved, at godt brød smager bedre!

Vores forretningsfundament er baseret på kvalitet og stolthed ved godt arbejde. Vi ønsker at bage områdets bedste brød og kager, så vores kunder bliver til stamkunder.

 

En vinderhistorie

Bageriet i Sindal gennemgik en stor renovering i 2006 for at kunne efterleve den store efterspørgsel på det populære brød og lækre kager. Bageriet blev totalrenoveret og udbygget med 60m2 og I 2008 stod butikken også for tur og gennemgik ligeså en renovering.

En sen aften tidligt i september 2009 brændte bageriet i Sindal ned, ikke engang 2,5 år efter den gennemgående renovering. Branden skyldtes en fejl i en af bageovnenes udluftningsrør, som blev sat op under renoveringen i 2006. Genopbygningen tog tid, men bageriet kunne igen åbne dørene for de ventende kunder i April 2010.

Bageriet Ingeborg gav ikke op efter uheldet, men har fortsat sit virke i bedste velgående. Da Bettina og Tommy Thybo Carlsen overtog bageriet i 2005 beskæftigede de 5 svende. I dag har Bettina og Tommy 11 bagersvende til at bage og dække den store efterspørgsel på bageriets velsmagende brød og kager. 

Kom ind i butikken i Sindal eller Vrå og bliv fristet eller kontakt os på telefon 98 93 50 45 eller 98 98 10 51, hvis du ønsker at vide mere om vores brød, bryllupskager samt kager eller ønsker at bestille.

19. september 2023

4 34 1

Et af jeres absolutte favoritfranskbrød er uden tvivl vores Chia franskbrød 🤌🏼 Og det forstår vi godt! Sprød skorpe og helt svampet…

15. september 2023

5 25 0

Uuuuuhhhh👻👻🎃 Der er landet uhyggelige sager i butikken i dag👻 Du kan nu få fingrene i den vanvittigt lækre og svampede hallowee…

08. september 2023

13 50 3

Mens du nyheder formiddagskaffen i dag - så se lige en lækker nyhed, som er kommet i butikken i dag😍🫐 Den LÆKRESTE blåbærtærte med …

Top