Om bageriet


Bageriet Ingeborg er i dag ejet af Bettina og Tommy Thybo Carlsen, der siden 2005 har leveret den bedste kvalitet inden for brød og kager, og har bageri beliggende i Sindal.

Bageri Ingeborg har eksisteret siden 1934, hvor Ingeborg dengang stod for bageriet. Mange år er gået men holdningen er den samme som oprindelig: Vi ved, hvordan man laver godt brød, og vi ved, at godt brød smager bedre!

Vores forretningsfundament er baseret på kvalitet og stolthed ved godt arbejde. Vi ønsker at bage områdets bedste brød og kager, så vores kunder bliver til stamkunder.

 

En vinderhistorie

Bageriet i Sindal gennemgik en stor renovering i 2006 for at kunne efterleve den store efterspørgsel på det populære brød og lækre kager. Bageriet blev totalrenoveret og udbygget med 60m2 og I 2008 stod butikken også for tur og gennemgik ligeså en renovering.

En sen aften tidligt i september 2009 brændte bageriet i Sindal ned, ikke engang 2,5 år efter den gennemgående renovering. Branden skyldtes en fejl i en af bageovnenes udluftningsrør, som blev sat op under renoveringen i 2006. Genopbygningen tog tid, men bageriet kunne igen åbne dørene for de ventende kunder i April 2010.

Bageriet Ingeborg gav ikke op efter uheldet, men har fortsat sit virke i bedste velgående. Da Bettina og Tommy Thybo Carlsen overtog bageriet i 2005 beskæftigede de 5 svende. I dag har Bettina og Tommy 11 bagersvende til at bage og dække den store efterspørgsel på bageriets velsmagende brød og kager. 

Kom ind i butikken i Sindal og bliv fristet eller kontakt os på telefon 98 93 50 45, hvis du ønsker at vide mere om vores brød, bryllupskager samt kager eller ønsker at bestille.

15. juni 2024

44 13 0

🥨 DEL DEL DEL DEL 🥨 Er du vores nye bager?🧑🏼‍🍳👩🏽‍🍳 Bageriet Ingeborg i Sindal søger en dygtig og engageret bager til vores t…

06. juni 2024

1 38 9

FÆRDIGGØR SÆTNINGEN… Vi fortjener en jordbærtærte i vores eftermiddagspause i dag, fordi ….. .. og her bakker vi fuldstændig op!😉 …

05. juni 2024

2 20 1

Glædelig Fars dag🩵 Vi håber at alle fædre derude bliver hygget om i dag🙏🏼 Skal du forbi med morgenbrød eller måske den populære Ko…

Top