Bryllupskage i Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring - Bryllupskager

Bryllupskage


Skal du giftes, og vil du have en uovertruffen bryllupskage, der både forkæler smagsløg og øjne hos gæster og brudepar? Hos Bageriet Ingeborg har vi lang erfaring med at lave bryllupskager, der bidrager til en uforglemmelig fest.

 

Dine ønsker i fokus

Vi forstår med sandhed, at en sådan dag ikke kan gøres om, hvorfor vi altid gør vores absolut ypperste for at levere en kage, der imødekommer alle jeres ønsker og overgår alle jeres forventninger.

 

En særlig bryllupskage til den store dag

En bryllupskage bør være en velsmagende oplevelse, der også er æstetisk smuk i tråd med resten af jeres bryllup. Med en kage fra vores bageri, får I en personlig bryllupskage, der er designet efter jeres ønsker - helt ned til mindste detalje. I bestemmer altså selv, om kagen skal være traditionel eller moderne, stilfuld eller humoristisk, rå eller romantisk.

 

Eksperter i bryllupskager

Bryllupskagerne laves af vores tre konditorer, som bl.a. har været på særlige kurser på Odense Marcipanfabrik. Vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed. Vi har en masse gode idéer til personlige kager, hvis vi blot får lov at høre mere om jer. Derfor inviterer vi også gerne på et møde, så vi sammen kan finde frem til den perfekte bryllupskage.

 

Vil du vide mere?

Ring gerne på telefon 98 93 50 45, hvis du vil vide mere om vores bryllupskager, eller hvis I vil aftale en tid til bryllupskagesmagning. Fra vores bager i Sindal og Vrå har vi længe lavet den perfekte bryllupskage til glade brudepar i Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og omegn. Vi glæder os til at bidrage til en helt vidunderlig og uforglemmelig dag og bryllupsfest!

02. oktober 2020

1 8 0

Det er fredag og vi langer basser over disken 😋 Kom ind i butikken - Vi har tilbud på 4 stk.

02. oktober 2020

58 37 5

Vi har brug for din stemme, hvis du synes Bageriet Ingeborg fortjener at være Danmarks Bedste Bageri 😀 Bageriet Ingeborg er nemlig nom…

22. september 2020

13 32 1

COVID 19 opdatering Vi har valgt at lukke vores cafeområde midlertidig. Det betyder, at du stadig kan handle hos os uden mundbind. Vi…

Top