Festkager Hirsthals & Frederikshavn | Til bryllup, barnedåb ect.

Festkager


Kage til fest

Hos Bageriet Ingeborg kan vi lave alle slags kager til alle slags begivenheder. Vi laver både festkager til private og små og store virksomheder, men også til få eller mange personer.

Vi laver f.eks. kager til:

  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Konfirmationer
  • Firma- og logokage
  • Specielle anledninger

Kagerne bliver specialfremstillet til den enkelte begivenhed ud fra dine ønsker. Vores dygtige konditor har stor erfaring og ekspertise indenfor specialdesignede kager, og kan pynte kagen ligesom du ønsker, så det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan lave.

 

Dine ønsker, din kage

Du bestemmer størrelse, form og smag, men vi står gerne til rådighed med gode råd, hvis du er i tvivl. Vi pynter kagen, som du ønsker, og kan f.eks. pynte med billeder, logo, figurer eller forme kagen, så den passer til dit ønske.

 

Bestil din festkage nu

En flot og velsmagende kage gør alle fester bare lidt mere festlige, og udgør både et festligt element og smager fantastisk.

Når du ringer og bestiller en kage, aftaler vi et møde i butikken så du kan komme ind og snakke nærmere med vores konditor. I butikken kan du også blive inspireret eller smage nogle af de mange lækre kager, som vi hver dag sælger fra vores glasmontre. Har du ingen idéer med hensyn til smag eller udseende, hjælper vores fagkyndige personale selvfølgelig, så du får den perfekte kage.

Prisen ligger fra 40 kr. pr pers., alt efter valg af smag og pyntning.

Kom ind i butikken i Sindal eller Vrå og bliv fristet eller kontakt os på telefon 98 93 50 45 eller 98 98 10 51, hvis du ønsker at vide mere om vores festkager eller ønsker at bestille.

02. oktober 2020

1 8 0

Det er fredag og vi langer basser over disken 😋 Kom ind i butikken - Vi har tilbud på 4 stk.

02. oktober 2020

58 37 5

Vi har brug for din stemme, hvis du synes Bageriet Ingeborg fortjener at være Danmarks Bedste Bageri 😀 Bageriet Ingeborg er nemlig nom…

22. september 2020

13 32 1

COVID 19 opdatering Vi har valgt at lukke vores cafeområde midlertidig. Det betyder, at du stadig kan handle hos os uden mundbind. Vi…

Top