Franskbrød og specialbrød


Paillasse

Hos Bageriet Ingeborg laver vi, som de eneste på egnen, de kendte schweiziske Paillasse [pai-jas] brød. Det er lækre, sprødseje brød, som er indbegrebet af godt bagerhåndværk.

Opskriften er schweizisk og bliver udelukkende givet videre til bagerier, der kan stå inde for det høje kvalitetsniveau. Melet bliver specialleveret til de butikker med licens, og vi bager brødene ud fra den særlige opskrift og metode. Bageriet Ingeborg har eneret på at lave Paillasse i området.

Brødet fines i 2 forskellige udgaver: hvid med hvedemel og rustik (med kerner).

Dejen indeholder ingen konserveringsmidler, sukker eller kunstige smagsstoffer og indeholder kun et minimum af gær. Til gengæld er dejen langtidshævet i 48 timer på køl og bagt i stenovne. Den lange hævning giver brødet den blødseje krumme og gode intense smag. Derfor har Paillasse den karakteristiske sprødseje skorpe, der holder fugten inde i brødets krumme.

 

Franskbrød

Hver dag bager vi flere forskellige og friskbagte franskbrød af de fineste råvarer. Hvad enten du skal bruge et velsmagende lyst franskbrød til morgen eller et 5-kernebrød til frokost kan du finde det hos os.

Vi har et stort udvalg af franskbrød, og vi hjælper dig gerne med at finde et nyt yndlingsbrød. Alle vores franskbrød er bagt efter egne opskrifter og selvfølge kun med de bedste ingredienser.

Kom ind i butikken i Sindal og bliv fristet eller kontakt os på telefon 98 93 50 45 eller 98 98 10 51, hvis du ønsker at vide mere om vores brødudvalg eller ønsker at forudbestille. Husk vi også kan bage og levere bryllupskage.

08. juli 2024

6 44 0

BRYLLUPSKAGE💗 I lørdags kom denne smukke bryllupskage afsted til et skønt brudepar og en masse gæster🙌🏻💗 Holdt i en helt simpel…

04. juli 2024

5 6 0

TESTPANELET ER TILBAGE 💫 Denne gang er de ude i lidt af et gætteshow - men konklusionen var at det var en utrolig lækker og frisk so…

02. juli 2024

2 6 4

Kender du til udtrykket “BMO”?🤭 Du kan i hvert fald få en, to eller hvor mange du har lyst til hver dag hos Bageri Ingeborg 🙌🏻🧀🥯…

Top