Rugbrød


Surdej og kerner

Hos Bageriet Ingeborg ved vi, at rugbrødet er rigtig mange danskeres basisbrød, og derfor laver vi den i mange forskellige varianter – en til hver smag. Bare fordi brødet er hverdagskost, behøver smagen ikke være det. Vi bruger vores egen surdej og nøje udvalgte malt- og meltyper, så du får et rugbrød med den helt rigtige karakter, konsistens og smag.

Vi har brød med mange kerner, uden kerner, få kerner – ja, og endda rugbrød kun med kerner! Alle rugbrød laves på vores egen rigtige surdej, hvilket giver en saftig krumme, som ikke er klæg. Surdejen giver brødet en fantastisk smag, og holder brødet friskt og saftigt længere.

Vores holdning til et godt rugbrød er klart: Det skal være friskbagt og gerne med danske råvarer. Vi går op i håndværk baseret på gamle danske opskrifter, metoder og faglig stolthed – og det mener vi, at du kan smage.

 

Populære rugbrød

Vesterhavsrugbrødet er lavet med 50% kerner med en blanding af skårede rug, hele solsikkekerne, hørfrø og græskarkerne. Brødets mange kerner er hverken hårde eller gør brødet hårdt, men holder det derimod saftigt og blødt, så brødet også passer til mindre munde.

Vores lækre læsørugbrød er lavet på vores gode surdej, som sammen med lokalt læsøsalt giver rugbrødet en fantastisk smag og krumme.

Stenalderrugbrødet er lavet uden vores surdej, mel og gær. Rugbrødet er derimod proppet med sunde frø og kerner. Kort sagt, er rugbrødet super sundt og nærende og giver dig en langvarig mæthedsfornemmelse.

Kom ind i butikken i Sindal og bliv fristet eller kontakt os på telefon 98 93 50 45 eller 98 98 10 51, hvis du ønsker at vide mere om vores rugbrød eller ønsker at forudbestille.

29. februar 2024

8 151 10

G I V E A W A Y 🤩 🥳 🧁 I morgen fredag lancerer vi et HELT NYT KONCEPT🤩 🇫🇷 “ FRANSK FREDAG” 🇫🇷 Det betyder, at du hver fred…

28. februar 2024

5 24 0

HVER DAG KAN DU FÅ: 2 valgfrie brød for kun 62 kr. 🍞🥖🥨 Du finder et stort udvalg af både franskbrød og rugbrød i butikken🍞

24. februar 2024

5 61 5

N Y H E D 🍋 Du kan nu finde denne ALT for lækre og VANVITTIGT smagfulde citrontærte i butikken - hver fredag, lørdag og søndag 🍋🍋 …

Top